Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor) arrow BERI arrow Posamezne pesmi arrow g

g Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a Tetka, v sobota, 11. okt. 08
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (4 glasov)
 
;)
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (18) KOmentar RSS
Objavil/a ajda, v 13-10-2008 20:30,
1. Pod v vas pod gorico
sem razmišljala ali bi sploh komentirala ali ne, a ne morem mimo pesmi, ki se zgublja in proti koncu zgubi nit in nastane en gemištek. Lej:  
 
Upanje je ptič nad strehami 
topla senca vabi me 
pridi notri 
resnica te ogreje  
 
zelo nametane misli brez repa in glave, kot da bi pobrala iz večih pesmi besede in jih ponesrečeno sestavila. 
 
Mislim, da že dolgo nisem napisala takšnega komentarja in če bo avtorica užaljena, žal tako je. 
lp, ajda
 

Objavil/a ajda, v 13-10-2008 20:33,
2. Pot v vas ....
popravek:)
 

Objavil/a Mrlič, v 13-10-2008 20:38,
3. Pot v vas...
Ali pa je slučajno avtorica 11-14 letna deklica ali troll (v drugem primeru bo že razumel kaj to pomeni)...
 

Objavil/a Deimos, v 13-10-2008 22:11,
4. pot v vas...
no,no,no, lepo prosim, ne bodimo zdaj kruti do avtorice. Brez zamere, ker pesem se mi res zdi bolj kot kiks ampak še vedno je potrebno spoštovati delo avtorice in avtorico samo, ne pa jo pljuvati in zaničevati - to leti nate Mrlič!
 

Objavil/a Tetka, v 14-10-2008 10:07,
5. na delu pod-zavest
Ojla, bellarožca ajda, kak s me osrečla s tist bat-om kut oceno, mam rada celi-bat pa si ga nekm vtaknm k mi paše… te je mogoč kr moja pesm celibat insprdirala da s mi konvent-irala mojo pesm in mi pol kol dala pa še zdel se tje da sm tisto kitco iz večih pesm sestavla…tist tvuj kiks iz naslov psihopt. vsakdan živleja »Pod« namest »Pot« pa pumen, da je trba tvuj konvent-iranje razumt z aspsexa podzavestnga in s mogoč mela v sekundar mišleje celi-bat u mislh k s mi konvent-irala pesm »pot v vas pod gorico« (uh kulk seb jest namučla če neb bla lektkurca za muje pesmi ena moja ful dobra prdjatlca kr jest mam uno težavo kt enu obliko disgrafije in nkukr ne morm normaln pišat ).. 
… no pa pejdmo raztumačt tisle: 
Upanje je ptič nad strehami  
topla senca vabi me  
pridi notri  
resnica te ogreje  
 
…tkule b rekla crknjen tič šev lukjo ne mor zlest in kkšno upaje za konventiranu celibatčanko ne mure dat..tku da ptč mora ltet da lohk upaje daje, aneda…k pa ptič prleti da ngova senca na zid al pa vrata zakurjene kmečk bajte pade pol je pa tut ngova senca topla, aneda… resnico ma pa vsak v seb znotri in če se v bajt z iskrenmi kmečk ludmi pugovarješ pol te tak pugovr notranje osreč in ogreje srčece… osreč tistga notanjega otroka k ga ma vsak u seb… tko sej tut men zgodl..sm se čutla povezano z ljdmi tam not k so romantične stvari hovorl..in moj notranji otrok-moje srce-deklca u men je jokala ud sreče..tko je blo pa nč drkač… 
lep prdlav, 
Tetka
 

Objavil/a Tetka, v 14-10-2008 10:36,
6. bravo Mrlek
bravo Mrlek, čes prdbrau zgor si vidu da s mou prou, deklca je nš notrajni otrok, naše romantik srčece, troll je pa implantat ponosa in spermvrženosti k pa teb kr zgago dela in ga buma skupi pocajtala da seu skrču na velikost mišjega.. 
..k bum mela cajt ti bum malo prdavanje tle prdstavla o romantiki u pesništv, ok zdej si ga pa mej 
lep prdlav , 
Tetka :)
 

Objavil/a isoncek, v 14-10-2008 18:54,
7. pot v vas
Hm, saj stvar ni tako slabo zastavljena. Malo dodelave, pa bi bila pesmica odlična (mislim tehnične, da ne bo pomote. 
ideja je kar jasna, razklanost med oditi in ostati (pokrajina-poljubna, po izbiri) 
8)  
 
Medotova tetka, poglej na tem forumu na zasebno pošto. :) - pritisni na komuniciraj pol pa naprej ... 
 
Kočijaž
 

Objavil/a Tetka, v 14-10-2008 20:31,
8. pot v vas
Lidija dragica, ti jo kr mal obdeli tu pesmco kr vem da uživaš u tem... :)
 

Objavil/a Tetka, v 14-10-2008 20:35,
9. za Mrleka in druge če čjo
Mrlek sn ti oblubla enu malu prdavajne o rumantiki u pesništvu…ampk narpred rabš mal usnove iz fzsisologije: 
..s tem čipi za romantik je pa tkule, maš v glav eno češplco k se ji reče »ab-mi-dala« al pa nek tkole »ab-migala« al pa mal drgač kr na net puglej, notr so pa procesorji od kirih je odvisn kva ti gre u mugansk skorjo, če bl doživlaš emocije (movere=gibanje) tut pomen da ti bl dela procesor k je »ab-migala«, če pa bl doživlaš feelings (čustva) pa ti dela tut procesor za »ab-mi-dala« k pomen da tut sebe daš notr in ne sam jemleš in izkoriščaš druge, jh razumeš se prav maš em-patijo in tut romantiko kr pomen da kdej tut trpiš k druzga rezumlevaš, to pa noče vsak, pa pol že starš dojenčk ta procesor vun vzamejo da jim neb pomladk preveč trpu in dab ga bl dnar zanimu , al pa mu čip za vero vstavjo, da spet neb preveč trpu k je itak že en za njih trpu in se bojo mel pol še v nebesh fajn…  
 
… zdej pa še razlik med ženskam in moškm, če ženska nima čipa za romantiko si ga pol lohk da vstavt čeprov ne mor ful blown funkcionirat kot če od otroka naprej dela…pr moških je pa tuga – ker ma skori vsak od otroka dale še en čip za »bojevnika«, za punos al pa troll (kukr ti rečš Mrlek) to je pa hudičev rezistenten implantat k so nas Marsovci zeznl z njim, vsk nuov čip za romantiko kuj skensla na lic mesta …
 

Objavil/a Mrlič, v 14-10-2008 23:54,
10. ...
Riiigh... Izredno razumljivo napisan komentar (zate prevedeno: ne štekam pol pritlikavega penisa kaj si ravnokar napisala), ki mi zares zavrže vse dvome da si ali polpismena ali pa se zajebavaš.
 

Objavil/a Tetka, v 15-10-2008 07:55,
11. Mrlčy, dragec
... lubek seuš morou mal putrutrd čeuš hotu mene brat k sm že npišala da mam disfukcijo piššanja, sam če narekujm druzma je ves dubr, k s pa spermaum pišat mi pa tipkkofncsa zezava...kva čš nsmo vsi pulpolni kt tle kkšni... 
... ja, sm ti pulizalba rećš da pejd na net pulgledt pod AMIGDALA..kuvš tu naštudivritu sem pa jav..ok si ga fejst mej 
lep prdnjav, 
Tetka 
:)
 

Objavil/a Adejno, v 15-10-2008 23:00,
12. Tetka: "Bla bla bla ..."
1. nimaš nobene disfunkcije razen tvoje prirojene hibe narečnega pisanja. (K aveš da mnde tut jes znam prou lepo tkova pisat v mojem nerečji.) Tvoji napori pisati 'disfunkcijsko' so patetični in jasno razvidni med textom (si prav, da začneš pišat k krten ravun kt ti zipaše). 
 
2. Tvoji poskusi trolanja tega portala so precej neuspešni, saj so tvoje tehnike trolanja na precej nizkem nivoju in se nižje lahko spustiš le še tako, da postaš sporočila napisana z naključnim udarjanjem tipk po tipkovnici. 
 
3. Kje je poanta postanja večih postov zaporedoma? To počnejo debili, ki ne znajo premisliti, kaj bodo napisali v svojem sporočilu. 
 
4. Una reč o vesoljcih me je dokončno prepričala, da si trol/11-letno dekle/kreten, ki išče pozornost. Amidala ni nič jebeno drugega kokr princesa iz Starwarsa in ko si drugič zmišljuješ kretenije si vsaj domisli česa bolj prepričljivega. 
 
Če pa že, bojevniški čip FTW!!!!!1 
 
5. Dejanska pesem je rahlo bedna. Argument je predvsem to, da ne maram pesmi, ki tako ovinkarijo okoli vsega in so zabrisane v metaforah, da ti odpade tič preden ugotoviš kaj misl avtor dejansko povedat. In ker imam svoj tič rad tvoje pesmi nimam. 
 
LP. Melanholik
 

Objavil/a Tetka, v 16-10-2008 08:41,
13. Melan-Holly
Ej, Melan-Holly , nis nč vidt melanholičn ampk kr dost naspizdirn, ti pirovc i oproda od zlooooooooooo zgovornga viteza Mrlčy-ja, si tolk spusobrn da še prdbrat ne znaš kva sn napisala k sm se exstra putrudna in z velkm črkm napišala : AMIGDALA…putrki si pu glav in recćs haloooooooo is anybody home ??????? 
….ti zaenskret prdulepm link in mal teksta ud AMIGDALA, več pa drugč k zdej nim ćascat za terbe, sm ti pa hvaližna k s mi dau idej o princes Amidali…. 
 
http://www.soundpiper.com/mln/ emotion.htm 
 
Brain Areas Involved with Emotions  
Amygdala 
A little almond shaped structure, deep inside the antero-inferior region of the temporal lobe, connects with the hippocampus, the septal nuclei, the prefrontal area and the medial dorsal nucleus of the thalamus. These connections make it possible for the amigdala to play its important role on the mediation and control of major affective activities like friendship, love and affection, on the expression of mood and, mainly, on fear, rage and aggression The amygdala, being the center for identification of danger, is fundamental for self preservation. When triggered, it gives rise to fear and anxiety which lead the animal into a stage of alertness, getting ready to flight or fight. 
..uprdbam da buzite vsui skup lohk tul napišan u angleščin zaštejkl in si ga pol mal zdrknite k gledscate tu lepu princes Amidalo... 
ok si zdrkmej 
inu lep prdnjav, 
Tetka :)
 

Objavil/a Tetka, v 20-10-2008 15:17,
14. Abigail
...jest npišala: 
ab-migala 
ab-mi-dala 
amigdala 
Amidala 
... in sei pol pujav Abigail. pr Mrlek..kva tuij pumen a? 
...kkšne čarovnyjće...kvadabra :grin
 

Objavil/a abigail, v 21-10-2008 10:31,
15. Pot v vas pod gorico
:grin Takole: pesmica mi je všeč, iskreno! Ideje se mi zdijo dokaj jasno izražene in všeč so mi prispodobe, s katerimi opisuješ svoja občutja. Rada imam pravljice; po eni strani zato, ker so jih otroci tako zelo veseli, po drugi strani pa zato, ker so tako zelo uporabne pri razkrivanju mitov, ki vladajo človeškemu razmišljanju. :grin pa se ne nanaša na tole pesmico pač pa na vse komentarje, ki sem jih utegnila prebrati in dojeti in se mi zdijo po eni strani zelo domiselni in zabavni (kateri dijalekt uporabljaš - rovtarski, gorenjski?) po drugi strani pa rahlo nerazumljivi in pretirano romantični, če smem malo karikirati - babji ;) . Menim, da ima vsakdo pravico do svojega mnenja in do svojega načina romantike, dokler se s tem ne postavi na pozicijo razglašanja absolutne pravilnosti le svojega načina razmišljanja in svoje resnice. Toliko zaenkrat, ker mi čas ne dopušča več. Bom pa v prihodnosti z veseljem komentirala še kakšno tvojo pesem, če smem? 
Lep pozdrav in še veliko navdiha! 
Abigail
 

Objavil/a Tetka, v 23-10-2008 08:20,
16. abigaistna
Abigail tis kt ena prrokinja ks tlule pršla inu buš vse rešula… 
… jest nimfmam nben debilekt ampk sm legastenica inu mam pusebn težačvo pr pisajn, k sei spermaum na tipfkovnico ud racunalnik me pa šei prou zezava, pai se nei več sekretiram zrd teghai…mojačćš prdjatlca mi vsei prdprav kr jest napišam od pes-muce inu pol lektkurcirano dubte tle gor… okei ? 
…. tei dam izzliv dai rešičćš moju pes-muvco » Kiaku Inu A » k sei men zdi das full pamentna… 
leip prdlav , 
Tetka :)
 

Objavil/a duovox, v 23-10-2008 11:25,
17. Pot v vas pod gorico
Čeprav morda ne povsem dodelana, pa vendar zanimiva, gledano skozi oči pisca z namenom da se dotakne.Veliko skorpucal se pojavlja marsi kod, ta pa to ni.In če bi iskal napake, bi jih našel povsod, tudi pri sebi, v tistem kar sam napišem.Diskvalifikacija le, brez, da bi iskal tudi dobro v njej, je brezpredmetna. 
To je moje skromno mnenje. 
pa brez zamere Ajda.Sam pišem in me ne komentirajo, čeprav delam napake, katerih se zavedam, včasih prepozno.Naj pove pesem, napisani, vspodbudni komentarji, tudi kritični, dobro namerni pa so dobrodošli.
 

Objavil/a Tetka, v 26-10-2008 16:45,
18. hvalča duo
..hvalča dualčivox kei si reis mei u srčk pohrutou, sei men reis dutaknilč trkrat k sm hodalča u tu vasiča k je bliz Groslulčplja... 
mei se flulči dobr, 
Tetka :)
 





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

Podobne pesmi

Naključne poezije

Vse pesmi trenutnega avtorja

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo