Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor) arrow Posamezne pesmi arrow On

On Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a innx, v petek, 04. dec. 09
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

 


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (4) KOmentar RSS
Objavil/a innx, v 19-12-2009 21:21,
1. ..
dejte mau komenterat no :)
 

Objavil/a betalord, v 19-12-2009 22:41,
2. On
Ahem... jaz se ne spoznam preveč na poezijo, tko da samo par opazk :) 
 
Kot prvo bi pomagalo, če bi pesem zapisala v obliki kitic, bi bilo pomoje lažje brat. Kot drugo, vsebina pesmi je zelo preprosta, ljubezenskih pesmi je bilo napisanih že cel kup, morda bi probala na kak bolj izviren način zapisat zadeve... Ker v bistvu to meni ne zgleda preveč kot pesem, ampak kot izliv tvojih čustev, ki jih vsi poznamo in vemo, kaj človek doživlja, ko je zaljubljen :) 
 
Če pa grem še bolj natančno: "Ko pogledam te, občutek prevzame me" -> kakšen občutek te prevzame? Tukaj nič ne poveš. "Tisto praznino zapolnil si" -> katero tisto? Lahko bi rekla najglobljo praznino ali kaj takega... "Metuljčki v trebuhu" -> ok na to se ne spoznam, ampak meni se to sliši tako "ameriško" (butterflies in the stomach), ne vem, če imamo v slovenščini dejansko to frazo.  
Drugače pa nasplošno glede vsebine - zelo preprosta, naivna pesem, ne deluje umetelno. Deluje zelo otroško (recimo konec... verjem, da ga ne boš vedno ljubila - po cca. 2 letih bo konec veselja ;)). Aja pa še glede rim: glede na to, da nimaš nobene klasične oblike, tudi rime morda niso smiselne, ampak jih imaš vseeno. En nasvet: probi se izogibat "lahkim" rimam (na deležnike, veznike itd., skratka enozložnim besedam v glavnem). 
Drugače pa verjetno tvoja prva pesem, ne? :) No sej tako se začne... ne se zdaj ustrašit, te zadeve ti mora nekdo povedat, le tako bodo tvoje pesmi postale boljše. Kar pogumno naprej! ;)
 

Objavil/a MirnaVolk, v 22-12-2009 07:11,
3. On
Jaz nisem tako natančna kot betalord, se pa popolnoma strinjam s prvim delom njegovega komentarja. Tudi mene moti predvsem način zapisa, sicer mi je tematika všeč - ampak je preveč občutkov in premalo povedanega. Se pa vsi skupaj učimo ali ne. Lp, Mirna
 

Objavil/a innx, v 22-12-2009 15:46,
4. On
Hvala za komentarja. 
 
Glede oblike.. To tut mene moti. Sama sem jo napisala v kiticah in ni bila objavljena, šele čez neki časa se je pojavila v taki obliki.. nevem kako in zakaj. Ubistvu se niti ne znajdem dost na tej strani.
 





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

Podobne pesmi

Naključne poezije

Vse pesmi trenutnega avtorja

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo