Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor) arrow Posamezne pesmi arrow Ljubezen moja ne pusti se

Ljubezen moja ne pusti se Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a mary_86, v torek, 20. okt. 09
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

Ljubezen moja, vse si mi,prosim te nikoli ne odidi.V srce moje vsedi se,zaupaj da skupaj lahko prebrodiva vse.Ne dovoli, da ona, med naju vrine se,zastrupi ljubezen in zaupanje.Zaupaj v naju, zaupaj vase,saj ona ne more biti tvoje upanje.
Ljubezen moja vse si mi,ne pusti prijateljici, da te podre.Odpri srce, dovoli da tudi jaz sedem vanj,skupaj sva najmočnejša,takrat problemi, ki so veliki,postanejo smešno majhni.In vedi, ni je stvari, katere vstrašila se bi.
 

Ob tebi sem, ob tebi bom,za vedno sem se ti predala.Tebe dragi sem izbrala,da ti pravo pot pokažem,da ti nikoli v oči na lažem.Tebe dragi sem izbrala,s srcem in dušo tebi predala.
Verjemi in zaupaj vase,v naju in najino ljubezen.Spoznal boš, da se boriva za nove čase,čase ljubezni, ki sva jo iskala,sedaj sva priložnost dobila, da si jo deliva.Od samega Boga je prišla,le nama je namenjena.
Ljubezen moja, ne pusti,da ona med naju vrine se.Odnese vse za karkoli v življenju borila sva se.Ne pusti, da zdaj odnese vse,ne pusti, da spet prepriča te.
Ljubezen žal ni vedno s cvetjem posuta,mnogokrat je tudi v trnje obuta.Pripravljena sem se s trnjem boriti,zate ljubezen moja karkoli storiti.A boli me, ko gledam te,ko z njo pogovarjaš se,hkrati pa vedno bolj vase zapiraš se.
Ljubezen moja, potrudi se,postavi se na svoje noge, odpri svoja krila,verjemi, v življenju te ne bom nikdar zapustila.Ob tebi bom prebila vsak trenutek,v dobrem in slabem s tabo delila,vse za karkoli sva se v življenju borila.Zaupaj v naju, zaupaj vase,tako najlažje bova prebila hude čase.


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (0) KOmentar RSS

Povejte svoje mnenje prvi!





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

Podobne pesmi

Naključne poezije

Vse pesmi trenutnega avtorja

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo