Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor) arrow POMOČ arrow Kako vnesem pesem?

Pravila vedenja na portalu Natisni Priporoči prijatelju
  • Ogled pesmi in drugih vsebin je dostopen vsakomur.
  • Objavljanje je možno šele potem, ko si ustvarite račun (se registrirate). Povezava do ustvarjanja računa je dostopna v menuju Prijava. Pri prijavi navedite delujoč e-poštni naslov, saj vam bomo nanj poslali povezavo za aktivacijo računa, brez katere račun ne bo deloval. Predvsem uporabniki email.si (pa tudi nekaterih drugih webmail-ov) imajo pri tem težave, ker jim webmail odreže del kode, ki je potrebna za aktivacijo računa. V takšnem primeru  nas obvestite in problem bomo skupaj rešili.
  • Vsak prispevek pred objavo pregleda urednik, ki ga po potrebi uvrsti v ustrezno rubriko. S tem ukrepom želimo preprečiti objavljanje nesmislov in drugo smetenje (vsebine, ki ne sodijo na pesniški portal). Nikakor pa to ne pomeni cenzure ali kakršnokoli omejevanje umetniške svobode - teme in vsebine so proste, prav tako ni omejitev glede uporabe besed. Če skrajšamo: izbrisali bomo samo izpade v smislu "Micka je kurba".
  • Vsaka pesem bo objavljena v izbrani rubriki. Na naslovnici so objavljene pesmi po izboru urednika. Če urednik premakne pesem v drugo rubriko je ne premikajte nazaj.
  • Dovoljeno je objavljati le lastne pesmi (besedila glasbenih izvajalcev tako odpadejo). Za objavljene pesmi in druge vsebine odgovarjajo izključno njihovi avtorji in ne upravljalci portala. Če kdo meni, da so bile na portalu kršene avtorske pravice, naj nas o tem nemudoma obvesti.
  • Urednik pesmi po potrebi oblikovno uredi, kar je potrebno zaradi enotnega izgleda portala. Če se to zgodi z vašo pesmijo, je bilo to narejeno namerno in zato oblike besedila ne spreminjajte nazaj!
  • Glasovanje o oceni posamezne pesmi je dostopno vsem.
  • Master poetikus je najvišji bog in proti njegovim odločitvam ni pritožbe.
  • Preden začnete objavljati si preberite navodila, ki so po prijavi dostopna v menuju pod povezavo Kako vpišem pesem (pomoč), lahko pa si jih ogledate tudi tukaj.!
  • Z objavo pesmi na portalu se strinjate, da so vaše pesmi lahko brez nadomestila vključene v zbornike pesmi, ki jih objavi upravljalec portala (BzZzZ, Toplak in partnerji d.n.o.) ali njegovi pogodbeni partnerji. Prav tako dovoljujete uporabo pesmi za namene promocije portala.
  • Pesmi so last njihovih avtorjev. Brez njihovega izrecnega dovoljenja jih ni dovoljeno kopirati ali kakorkoli reproducirati.
  • Z objavo pesmi na portalu se strinjate, da  umik/izbris pesmi iz portala po objavi ni več mogoč.




Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

Naključne poezije

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo