Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

Teorija kaosa Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a MSpoet, v sobota, 30. avg. 08
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

Kaos je postal red, nauk je postal vseved, čas se je spremenil v nekaj kar pomembno ni, dotik je stik, ki združil je telo s telesom, približalo je to mene in tebe nebesom. Spoznanje, da je to stanje, ko se ne da upirati vplivom, popustiš in slediš vsem pozivom, da ji prisluhneš.

Ljubezen ve kaj govori, jaz in ti sva globoko zašla v njen vode, prvi občutek, da je prišlo do izgube svobode, se je izgubil. Sedaj se smejem tvojim nasmehom, vse to se ne da poimenovati, drugače kot z uspehom.

Ne pretvarjam se več, priznam ti, da si mi všeč, toda to ni vse, ljubim te. Vse te energije, sinergije med nebom in zemljo , toplino in milino, sam nisem vedel, da to je to, potreboval sem več, da postalo bi odveč dvomiti.

Ko se kaos spremeni v red, je to znamenje, da kemični procesi so v telesu spremenili razum v pogum, da ti vse priznam, ne morem več biti sam, potrebujem te.


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (0) KOmentar RSS

Povejte svoje mnenje prvi!





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo