Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

Pa stir Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a Kobrowsky, v petek, 30. nov. 07
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

Ži vélne kóčje enpa stir,
že léuje métu hiši mir.
Za klauje ženo ino troke
insi vrgel gana róke.
Tiča namreč, enga skobca,
znjimje šeulo vithu dobca.

Ne bóveč glasno zlobe zganjal,
pa stirbóv hiši mirno sanjal.


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (3) KOmentar RSS
Objavil/a Providence, v 02-12-2007 15:56,
1. pa stir
Kobrowski, kolikor sem doslej prebrala tvojih pesmi, bi jih uvrstila v 'straniščno poezijo' (pane zdajska kadopla fona :) ) - s tem ne mislim, da bi bile manj vredne ali slabše, pač pa je zame to pač ena (morda stranska) veja poezije, ki lahko bralcu ne glede na svojo 'umetniško vrednost' in občo priznanost ter uveljavljenost vendarle daje določen užitek, pa naj bo estetski ali kak drug ;). Zato je moje mnenje tako, da tvojih pesmi enostavno ne morem ocenjevati po 'tukajšnjih' kriterijih oz. kriterijih, ki se si jih sama ustvarila za druge tu objavljane pesmi. Če bi obstajala rubrika 'straniščna poezija', bi ti za pastirja takoj dala petico. Med ostalimi pesmimi, ki so tu, vsaj med večino, pa preveč odstopa, je preveč samosvoja in bi bila vsaka ocena po moje nerealna. Zato brez ocene, samo mnenje. Ploskam vsakemu avtorju, ki me s svojo umetnino spravi v smeh (se mi zdi, da me je še kar težko spraviti v smeh), in tale tič, skobec, me vsekakor je nasmejal. Pohvaliti moram tudi tvoj izvirni način pisanja besed skupaj in narazen. S tem nas prisiliš, da pesmi, ki bi jo sicer prebrali v petih sekundah, posvetimo več časa in jo s tem (mogoče) bolje dojamemo. Seveda se ta 'poplemenitev' izgubi čim, ko pesem preberemo na glas, ostane le še osnova, ki je lahko boljša (bolj duhovita, zbadljiva, nemarna ...) ali pa slabša. Tale se mi zdi boljša. :zzz  
P.
 

Objavil/a Kobrowsky, v 09-12-2007 00:20,
2. Lanckrón
Lanckrón, tampri špitalu. Šlós lanckrón. Tammajo tiče invsesórte skopce. Žnjimi lovijo li sice injih dajo preletavat nado pčinstvom. Enkrat meje oplazil skrilom. Uhu. Sova namreč. PJTE! 
 
p.s. 
Sebóm próbal do govo ricpa Lómo, da mina tisne zbirko.
 

Objavil/a Providence, v 09-12-2007 14:37,
3. pa loma
:grin :p  
P.
 





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo