Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

Pridi Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a ajda, v četrtek, 25. okt. 07
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (2 glasov)
 

Krčevito se oklepaš
mojega telesa.
Praskaš mačje.
Vročična.
Nenasitna v svoji hotnosti.
Žejna poljubov,
zaznamovanih
z umazano belino.

Vlečeš me v tolmun pogube.
Hlastaš pričakovanje.
Hitiš!
Želiš se potopiti v slastno.

Hočem več
- kričiš!
Tvoje telo
- voljno
Daj
- zaječiš

... hotnica moja ....


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (4) KOmentar RSS
Objavil/a Providence, v 27-10-2007 15:34,
1. pridi ...
Spet erotika. Vendar ne taka, ki bi v bralcu zbudila pohoto :roll (or is it just me??), temveč bolj nekakšne rahlo zamegljene podobe akta, vročične prebliske ... Štiri zvezdice, ker je nekaj svežega vetra v njej; še vedno pa me moti, da vztrajaš pri zelo podobnem pristopu že nekaj časa; občutek, da v tvojih pesmih vse valovi, drhti, diši, ječi, lebdi, pa motiv mačjega, umazane beline ... Če sem pri emily opazila, da se drži istega refleksivnega sloga in prejkone iste teme, greš ti morda še korak dlje, do istih motivov oz. zelo podobnih načinov upovedovanja (prispodobe, tropičja ...). Ne razumi me narobe, (skoraj)vsaka tvoja pesem se mi zdi lepa, tudi dobra, ampak ko jih postavim eno ob drugo, so pa kakor medsebojni odsevi. Seveda ima vsakdo svoj slog, svoj način, vendarle pa je potrebno malce širine, se ti ne zdi?  
Brez zamere in lp! 
P.
 

Objavil/a ajda, v 27-10-2007 15:57,
2. pridi...
ja, spet smo tam:), ocitno kar nekaj komentarjev v isto smer...Providence, pesmi na fotografijo in tu tisto, kar moti...iz delavnic med pesmi na portalu...ocitno je to slaba izbira in disi ze prevec po uvenelem in trohnelem cvetju....in ce vprasam sebe? kaj bom ukrenila, da bom zapela v bolj dopadljivem tonu? Ne vem...morda pustila pesmi, ki nastajajo v delavnicah tam in tu napisala kaj bolj napredujocega, da bo zadostilo ocesu bralca. Upam vsaj... 
Smesno, da ze tretjic odgovarjam v podobnem stilu:)
Hvala za komentar, 
lp, ajda
 

Objavil/a Nežika, v 27-10-2007 17:15,
3. Pridi
Res je, da mi je pod slikico pesem bolj všeč, ne vem zakaj, mogoče ker vsebino prilagodiš sliki, ki jo gledaš, pa vendarle vredna pozornosti.Včasih enostavno ne moreš iz svojega okvirja. 
L.P. Neži :)
 

Objavil/a ajda, v 27-10-2007 17:21,
4. pridi...
ja res je, Nezi in ob pogledu na fotografijo, ki te povrne v preteklost, trenutke, ko si bil, ko si dihal in srkal vase dih...in spomini zaropotajo in te potegnejo v tok...kako je lahko drugace? Ce bi pisala o obcutjih, ki trkajo na moja vrata in vstopijo brez vrasanj, nepovabljena, bi bilo le otoznost in osamljenosti in misli o bednem zivljenju ..in morda ravno zaradi tega zelim pobegniti iz tega kroga, ki me dusi in stiska za vrat, da se mi povrnejo trenutki, tisti, se kako zeljeni, a zal ... 
hvala za komentar 
 
lp, ajda
 





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo