Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

Kopalni plašč Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a Kobrowsky, v torek, 16. jan. 07
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

Naglavi imam kopalni plašč.
Snél sem ga stebe, ker si bila mrtva.
Zakopal sem te v snég in s scalino narisal križ.
Rad sem te imél. Čeprav si bla grda.


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (13) KOmentar RSS
Objavil/a mah, v 19-01-2007 08:08,
1. Kopalni plašč
ne morem mimo. vem pa, da bi morala biti tiho in ponižna, ker sicer... oooone, punčka, beri in se uči mah!.... toliko tega te še čaka... pač ne znaš. očitno pa ti, Kobrowsky znaš. si resno proučil vse konstruktivne in dobronamerne predloge. posebne čestitke tudi adminu. nivo presega moja pričakovanja. obema lepe pozdrave. 
mah
 

Objavil/a ajda, v 19-01-2007 08:24,
2. Kopalni plašč
Ob taksni poeziji se kaj hitro postavis na stran zgrazanja, kako lahko nekdo sploh pise taksno poezijo. Po drugi strani pa, kako bi pa sploh vedeli, da taksna poezija obstaja, ce ne bi bilo pesnikov kova Kobrowsky, pa malce mi disi po tem tudi Kvazi, ko receta bobu bob in seveda rok v svoji erotise poeziji in kot si ti mah napisala, bi lahko Kobrowskemu le cestitali, ceprav z malce priokusa ali res.., vendar pa za njegov pogum in direktnost. Vsi vemo, da so samo norme, ki so nam postavljene, ki smo si jih postavili mi sami tiste, ki preprecujejo, da bi rekli, kako je to dobra poezija in ne kako si upa, prasec itd. itd... Mislim, da se ob tovrstni poeziji kaj hitro postavita dva ali pa celo trije tabori pisocih:) 
 
lp, ajda 
 
 

Objavil/a mah, v 19-01-2007 08:29,
3. Kopalni plašč
pri vsaki umetnosti, naj je to poezija, slikarstvo, film, proza... se poskušamo, vsaj večina, poistovetiti z junakom ali z antijunakom. tu se nisem spraševala, kako si prasec upa... in to. ne. tu sem se spraševala, na katerem mestu je Beseda, ki nam ponuja razmislek. ker je pač ne najdem, če pa jo kdo, me prosim popravite, sem si poskušala pomagati s svojo nevednostjo, zato res vidim, da se moram še marsikaj naučiti. samo ne vem, v katero smer naj krenem, ker ne najdem junaka, ali pač.
 

Objavil/a ajda, v 19-01-2007 08:31,
4. mah
nisem imela v mislih konkretno pesnika s tisto besedo, to je bilo le na splosno, kako kdo ob taksnih besedah reagira. In noben ti ni rekel kako moras reci, kako moras napisati in vsak naj stoji za napisanim in ne vsiljevanjem mnenja. Upam, da si me prav razumela 
 
lp, ajda 
 

Objavil/a mah, v 19-01-2007 08:35,
5. ajda
ne upaj. lahko si prepričana, da sem te prav razumela. Beseda je tista. daje nam možnost, da razumemo. bodi lepo, ajda. 
mah
 

Objavil/a ajda, v 19-01-2007 08:41,
6. Kopalni plašč
ves, mahi-ica;) vcasih so prsti prehitri , potem omejenost tu v tem okencu in ni moznosti popravljanja in besede kar same letijo na ekran. Preberem jih pa ne, zato se tudi zgodi, da te nekdo ne razume in ti napise, kaj si pa sploh hotela povedati...no, pust'mo to;).  
lp, ajda  
 
 

Objavil/a Alberich, v 25-01-2007 09:16,
7. Prekleti pesniki
Pesniki so bili prekleti že od nekdaj. Po tem so se ločevali pravi pesniki od mazačev. Pravi prekleti pesnik je bil preklet, ker je bil dober. Ljubosumni mazači so jih preklinjali.  
 
Namen pesništva je kritika. To je nujnost. Brez kritike, brez ogledala je pesem brez videnja oz. zanič. Ta pesem je ogledalo, boljšega ni moč postaviti. 
 
O pesmi ne bom povedal nič več. Preveč sem ljubosumen.
 

Objavil/a spakica_, v 25-01-2007 09:29,
8. kopalni plašč
mogoče si bil pa ti grd? :( 
lahko grem še globje zgleda...:/ 
 
lp
 

Objavil/a sarde., v 26-01-2007 14:43,
9. naglavi
Všeč :)
 

Objavil/a Kobrowsky, v 09-02-2007 01:18,
10. mah
Beséda je. Povsód jo najdeš. Bódisi kopalni plašč, bódi si scalina. Obóje ti govori o intimnosti med dvéma prótagonistoma, ki sta vsak na svoji strani pogréba. V kopalni plašč se ponavadi zavijajo žénske, ki so dlje časa poročene. Mlade in svéže zaljubljene pridejo raje gole in mokre v pósteljo ter se namésto po frotirju povaljajo po tistem, ki jih tam čaka. Snél sem ga z njé. Snél sem ga z njé, ker sem takó lahkó obdržal njén dotik, njén vónj na sebi. Plašč je bil obrabljen, kot je bila zgónjena tudi ona, védno me bó spominjal nanjo in nikoli ne bó sam. Lé tistemu, ki ga najbólj srčnó ljubiš, lahkó nékaj povéš s scalino. Lé osébi, ki ji povsem zaupaš, lahkó izliješ vso svojo nótranjost in lé s tém dejanjem se lahkó od take osébe posloviš. In njéna zunanja ostudnost je bila dokaz, da sem ljubil njéno nótranjst. Ljubiti človéka zaradi téga kar je, ne zaradi téga kar izgléda, pa je tista zadnja, astralna stopnja ljubézni. S tém pa se marsikdó boji poistovétiti. 
 
Poščijem se na mah ter mu odpustim.
 

Objavil/a mah, v 09-02-2007 15:49,
11. Kobrowsky...
ej, dragi! hvala za tako izčrpen odgovor. o astralni ljubezni bi pa, kot vidim, midva lahko še marsikatero rekla... samo te bom raje počakala, da prideš after forty.., ko se nikakor ne sprašuješ več, kaj pomeni izgled... ali naj bi to potem pomenilo, da je kasneje vse na ravni astralne ljubezni? je izgled res edini veljaven, možen samo še "preko" kopalnega plašča.. (naj te potolažim.. ga nimam :) ). 
ali si to, da ščiješ na mah, lahko jamljem kot kompliment? 
bodi lepo, Kobrowsky in čim manj prijetnih, toplih in čudovitih ženskih telesc v kopalnih plaščih ti želim.  
 
mah 
 
p.s. 
kar se pa tiče odpuščanja.. pa vemo, komu odpustiti, aneda? 
 
 

Objavil/a Kobrowsky, v 21-11-2007 14:00,
12. @mah
Mah: 
nobenega pametnega obvéščanja o prejétih komentarjih ni, takó da se oglašam 8 mésecev kasneje :) 
 
Počakaj šetrinajst lét, pa se bóva pogovarjala o afterfórty :D 
 
Ugotavljam, da po osmih mésecih težkó še kaj povém oscanju namah invsemtém. Upam, da se bó vnéla šekakšna debata, pasejih pridružim.
 

Objavil/a Kobrowsky, v 25-12-2007 19:15,
13. mah & tó
no bena de bata seše nivnéla
 





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo