Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

Angelov spev Natisni Priporoči prijatelju
Od patra   

Ležala sem v senci obmorskega borovca. Opazovala mravljo. Ki je nerodno stopicala preko mojih mednožnih dlak. Sem in tja. Sem in tja. Sem in tja. Nisem je hotela s prstnim vršičkom brcniti na tla. Kot bi to naredila tisoč in tisoč krat - v drugačnih okoliščinah.

Leno sem jo motrila skozi mokre trepalnice. In v ozadju fokusirala tvoje vitko telo. Bradavički sta ravno prav rezali v nebo. Ki ni hotelo krvaveti zaradi takšnega dotika. Mižala si. Le tu pa tam drobcene solze potu. Nič premika. Za trenutek si pogledala v sonce. Kot bi mu hotela reči, da pripeka malce premocno. Malce predesno. Z vrhom dlani si si obrisala pot pod očmi. Me za hip pogledala. Se nasmehnila. Spet zamižala v sonce pod veko. Kot zamižijo dnevi brez moči. Medtem je mravlja že zdavnaj preplezala mojo goščavo. Izbrala drugačno pot. Nenadoma si se dvignila. Nagajivo pomežiknila. Spolzela v vodo. Počasi… Z neko omamno strastjo. Kot bi se poznali na veke. Iz neke druge pravljice. V kateri si bila Morska deklica. In voda tvoj Princ. V kateri jagode morda niso rdeče. Kjer vino ne diši po vinu. Kjer sol nima okusa po morju. Sledila sem ti s pogledom. Ujela si ga. Temen. Mačo. Stena ga je popolnoma vsrkala vase. Zase. Ogovorila si ga. In bil je tu. Pod košatimi borovci. Rekel je, da živi v Nemčiji. Da je glasbenik. In kar je še teh sranj. Jaz mu nisem nič verjela. Ti pa. Imel je črne oči. Dolge lase. Bicepse. In kar je še teh sranj. In je rekel, da remija sploh ne igra zares. Da naju raje opazuje. Nabitost. Čarovnija poletnih romanc. Jaz pa sem še naprej ležala v senci tistega istega obmorskega borovca. In skozi mokre trepalnice opazovala, kako ga izzivaš s svojo hruškasto ritko. Kako te je v hipu potegnil nase. Tvoji bradavički sta ponovno zarezali v nebo. Mižala si. Solze potu na vajinih telesih. Za hip si me pogledala. Se nasmehnila. Zamižala. Spet je mravlja hotela zlesti v moje mednožje. In sem zakričala. Počasi… Z neko omamno strastjo. Se nasmehnila. Kot bi se poznali na veke. Iz neke druge pravljice. V kateri si bila to, kar si mi danes.

Komentiraj pesem na forumu.
(5 komentarjev)





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo