Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

Lajf Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a Mayk, v ponedeljek, 18. apr. 11
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

V življenju rane se nrdijo čustva usa u pepel ti izgorijo,folk le v obraz ti pluva,usak tadruk z necem se duva.Dons ne prežviš če ne poznaš pravil hinavstva,ker veš dons še v ljubezni iskrenost ni pravica še od punce ki jo ljubiš ugotoviš,da vse je le krivica.Pravjo da čas zaceliu nej bi rane,jebi ga kar nardiš to ostane!

Čez lajf nabereš preveč si krame,ker ljudje te ljubijo dokler s tvojim trudom polnijo si hrame.Še za ljubezen,ko misliš, da bila je zvesta zveš na koncu, da z drugim se je rada mela v najlepših sanjah postlo mu je grela.Nisi dober če si maske na obraz ne fuknes in vedno use požreš folku se hinavsko smeješ, da lohka prosto pot greš.Dons usak v sebi najde žalost zafrustriran res smo narod smo narod imbecilov, ki išče le nesrečo in vedno drugmu zjebe srečo.A ne damo se usi črna ovca u familiji vedno pravjo mi usi.Kr pluvite me js držim se svojga reda in spravm na kolena usasga k ga prašam kva vid k se u špegu gleda!


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (0) KOmentar RSS

Povejte svoje mnenje prvi!





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo