Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

konc bo šoŁe.! Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a katka, v torek, 28. apr. 09
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

SqŁ ŁE.. 2001-2009

Minevajo zdej še zadni trenutki V naši grupi, ko še zadnič smo skupi. Tuki sedimo, se smejimo, Obujamo fine spomine Kok bŁo nam je Łepo, Ko z učitŁi deŁaŁ smo grdo: metaŁ kredo gubi smo u gŁavo, medtem mici u kabineti kadil je travo, za svojo zabavo. Žibrt vedno je tko smrdu, ko da ceu dan bi sam prdu. Gaši, pa poŁona Po teŁovadnc skakaŁa sta, ku 2 baŁona. miŁa, nam z gŁasbo je težiŁa. Simonča nam za praznik čokoŁade je delila, Pjerina se obnašaŁa ko da bŁa najboŁ bi zabita, oziroma z alkom čizt opita, poŁita.

učitŁi za use troje nivoje, z ocenam fukaŁ nas najboŁje. brincŁ biŁ naš je saša, ki u gŁavo Łahk jebe ga še fŁaša. za risat pa meŁ smo košarkaša, dovgi biu do neba, pa še sŁaba metra dva. zgodovina ni nikoŁ bŁa gŁih fina, kr usi smo spaŁ, tam še možgan so obstaŁ. Car pa biu je badovinc, K njem hodŁ smo ker je šaŁjivc, Zmer vednu je največ, govorice njem nikoŁ niso bŁe odveč. Čz' neki časa Pa sam še gŁedaŁ bomo, v nebo, se spominjaŁ, kok nam skupi bŁo je preŁepo, se zavedaŁ, d' takih trenutkov, žaŁ več nebo, vemo pa, da mamo še spomine, in stare sŁike, ki z pretekŁostjo ohranjajo nam stiike. neii Vsak vsazga se spominja z drobre strani, pozabmo na facking sŁabe pŁati, seii konc-koncev: skupi smo bŁi.!. že zdej soŁza po Łicu nam poŁzii, ko pišemo o tem, da vsega tega več ni. Sam Łahk smo brez skrbi, ker Łajf Deva nam nove možnosti. Zdej pa Iskoristimo še zadnje noči V katerih skupi bomo bŁi. Fuck iija, resnica res boŁi, Sam hvaŁa bogii, da spomin za vse dni, z nami še ostaja in nikoŁ neskeŁi, mi nikoŁ nepozabmo skupne pretekŁosti.! Pozabmo vsak naš preper, ker Nepoznamo zamer, dejmo, zdej bivši, šoŁi mer, upam da odšŁi bomo brez zamer. Ostanmo pa frendi, za vse dni In pozabmo na skrbi, Ker tŁe konča se naša pot, In Nemormo hodt ji nasprot. ostaŁ bojo Łe spomini, ko skupi bŁi smo ko eskimi, zdej soŁza po obrazu še šoŁi tŁe poŁzi, in fasada jo boŁi, sorii sam: zdej zadnič vidiš nas ti, od nas ostajajo ti razbiti okni, popisane kŁopi, stoŁi čizt sfukani, in učitŁi čizt izmučeni. Łahk si brez skrbi, Ker naše poti do tebe več ni. Iin tut če nepriznaš nam ti, Vemo da te to boŁi, ko pogrešaŁa nas boš vse dni, in misnŁa si,: fak, pa kje so norci vsi.? Sam nismo tok zahrbtni mi, Da pustiŁ brez skrbi tebe bi, Mamo še namestnike: 8: a,B(e), in C(e).!.


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (0) KOmentar RSS

Povejte svoje mnenje prvi!





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo