Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

Łove Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a katka, v torek, 28. apr. 09
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

Vsaka minuta brez tebe, nima več topline, In u srcu me zebe vsaka sekunda, Zame je kot dan brez noči, Misel nate je kot noč ki se ne zdani MEN JE BED KO TEBE NI, A SE TI NEZDI? Odkar pustila sem te Sanjam o tebi, kjer se tiho pritihotapiš k meni pol sva le jaz in ti, skupaj za vse dni ko pa zbujam se le še sprašujem se zakaj pustila sem te, odgovora ne najdem vse kar vem je, da ti mene meu ne sej zakaj bi me, ko pa pustila sem te

danes pa sanje postajajo more, kjer želim si te poljubiti pa a ti se izmikaš ker ne moreš pozabiti, da prva sem te nehala ljubiti DEJ POVEJ MI, AL TE ŠE PRVLAČIM, DEJ POVEJ MI ČE PREMAL PO TEB SE VLAČM, KA NEJ NRDIM DA ME SPET VIDU BOŠ.? POPRAVLA BOM NAPAKE SVOJE, DEJ MI PRILOŽNOST PA LOHK JE VSE PO TVOJE DEJ POVEJ MI, AL TE ŠE PRVLAČIM, DEJ POVEJ MI ČE PREMAL PO TEB SE VLAČM, KA NEJ NRDIM DA ME SPET VIDU BOŠ.? POPRAVLA BOM NAPAKE SVOJE, DEJ MI PRILOŽNOST PA LOHK JE VSE PO TVOJE Par mescov kasneje Vidiva se, in moje srce bije močneje Ko pa predstaviš mi novo ljubezen Pa upam da nisi resen Ko začutim da ob tem mi je slabo Stečem stran, v svojo sobo, Hmal Spoznam da včasih ljubezen, zdej moja je bolezen zdej ful mi je hudo, pa prijatli zaman me tolažijo sm jst vem ka me potolažlo bo, da bi srce ki me je zasovražlo spet moje blo MEN JE BED KO TEBE NI, A SE TI NEZDI?


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (0) KOmentar RSS

Povejte svoje mnenje prvi!





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo