Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 
Naslovnica (izbor)

Spremenil se je use Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a katka, v torek, 28. apr. 09
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

Nedohajam časa, k' prehitr je miniŁ usek ka blo je Łepo, Ni več tistga »skupi smo neglede na ka zgodil se bo«. Kje so noči ko ležaŁ skupi smo na travi in gledal v nebo, Ka se je zgodil da tega več ni, se to spŁoh še kdaii ponovilo bo. Ma seii še je med nami minimaŁn stik, Nii Pa Ohranu se prjatlski dotik, Vse kar mam je spomin in pa ta stih. Ka je uno ka narobe sm nrdila, Sm res sam jzt kriva da tok sm se spremenila.

Ko trenutki naši skupi, porazdelil so se po grupi, Trudla sm se jim povedat, trudŁa izpovedat a nobenga ni bŁo ku vsaj probu moje misli, čustva bi pogledat, Noben ni poskusu me razmet, Niso vedl ka dogaja se u men, Kdaj nazadne vprašal so se »pa zaka tak sŁabe voŁe pride ven«. Preživela sm to spoznanje, da niso podpiral moje dejanje, »pustil« so me »samo« ko najbolj sm jih rabla, Res povno je lepiih trenutki katerih nikol nebom pozabla. Prijazni so z mano kot vedno so bli, Sam nemorm jim zaupat svojih skrbi, Brez veze še diham, sorrii sam tak se mi zdi. jzt U žaŁosti druge frende si poiskaŁa, seii Nč druga nism znaŁa, Zeii mam kolege druge, sam probŁemi še vedno so mi u gužvo. Kje so dnevi ko pokŁicaŁa sm svojo družbo, Pa probŁeme so mi odgnaŁ ko d' to jim je za sŁužbo. Pogrešam use kar z njimi sm dožveŁa, Za nih še vedno use bi preživeŁa. Kje so se zgubile takratne moje sanje, Dojemam d brez njih moj Łajf je sranje.! Res nevem kva se z mano je nrdil, Ka srce in dobro volo mi razbil, Me res nova družba tok je pokvarla, Al me mat narava tako je ustvarla. Še mam glavo, mislim z njo, popravŁa se bom, vrjemte mi to.! Neglede na to ka u vaših mislih premlel zdej se bo, Spremenila se bom, najlaži pa je če pri tem skupi smo. Pomagite prebolet mi bolečino, hočm z vami met se fino. Vsak trenutek samote še zmer kvari mi možgane, Še vedno Vsaka laž direktno v srce me zadane. gŁupo se mi zdi, ko filing mam da nakoncu svoje sm poti. Brez smisla gŁedam v nebo, čakam na odgovor, Zakaj, če pa vem da nikoŁ ga nebo. Ni več unih ljudi, mam sam še stvari: Use ka me pomerja me je sam še Łist paperja. Čprou vam zgŁeda d nočem, sam hočem nazaj tiste dni U kerih bla sm z vami, ku blo je sam veselje in nč skrbi. Zaenkrat pa očitno edino kar ostaja mi za vse dni, So rime tisto kar najbolj me veseli, Beu paper edini je še plac na kerga čustva zŁivaŁa bi. Zdej vem sam še to, da sta smeh in sonce še edino moje nebo, zato hvala vsem k vas mam, da ste mi vsaj 1x u Łajfu pokazal, ka res pomen "rad te mam".!


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (0) KOmentar RSS

Povejte svoje mnenje prvi!





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo