Spoštovani

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, zbiranja statistik, deljenja vsebin na socialnih omrežjih in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več o piškotkih

 

Life Natisni Priporoči prijatelju
Napisal/a larx, v nedelja, 31. jul. 11
Ocena urednika:   
Ocena uporabnikov:      (0 glas)
 

Glej, če bi imel le en strel v enem momentu, bi ustrelil ali pustil da ti spodleti?      Nared to kar misliš da bo najbolje, ne sme nate vplivat družba, še man okolje, kr te družba lahko takoj okol obrne, in prizadeneš človeka k ga poznaš najbolje.

 Ne delaj tega kar nočeš da drugi delajo teb, ne spuščaj se v problem in ne delaj škode seb, živi tako življenje kot je, ne spreminji ga kr za zdaj še lepo je vse. Ne morš kar nekih ovir postavljat, ne morš kar neke drugih opravljat, vsi hočmo skoz to muko prit, saj se danes niti najmanjša mravla ne more skrit! Ko greš mimo nje jo le gledaš ali stopiš nanjo? Glej, tudi ona je živo bitje in ma familijo k srbi zanjo! Pusti živo bitje živet, kr nihče noče umret! Tam vidm otroka na ulci, družba ga vplete v droge, presneti mulci! Kaj ti bo ulca in beton če si pol siromak? Ne delaj s sebe tega če nočeš da se za tabo derejo bedak! Drug fant je na igli kr ga je punca pustila, pa pride policaj k njegovi familiji in reče: žal mi je, vzel je prevelik odmerek mamila. Drugim niso frendi u pomoč pa so najdl tablete,daj no, rajš mami potrgi vse tapete! Nism zato tu da bi ti solu pamet, če ne najdeš prave ljubezni še ne rabiš znoret, po ulci skačeš in se dereš ko da si zadet, pa kdo ti je kriv da je tvoj svet preklet?! Eni se sprašujejo kako lahko napišem  tako pesem, stari to ni pesem, to so samo rime, pr kerih rataš resen, to so čustva zlita na papir, to je moja ljubezen, da mi folk pol da mir. Lahk mi rivaš nož v hrbet, lahk se mi v faco smeješ kot klovn, sori stari nihče ni popoln! Tvoja beseda me ne premakne niti za milimeter, napiš,ajde, napiš mi pesem in mi daj veter! Veter da mi spodnese tla, pa bo konec tega zla! Daj no, sestav mi vsaj eno rimo,da si bom lahk s tem papirjem kurla celo zimo. Mislim da nisi tega zmožn in da ne bo tekla kri rajš gobec zapri!


Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosimo, prijavite se ali registrirajte.



 Komentarji uporabnikov (0) KOmentar RSS

Povejte svoje mnenje prvi!





Digg!Reddit!Del.icio.us!Technorati!
 
< Prejšnja   Naslednja >




Wanna know something Joomla?
Hit the Joogpot! http://joogpot.eu

The LanternFish, alternative JoomFish support and bugfixed distribution
http://joogpot.eu/lanternfish


Zadnji komentarji

Uporabniški menu





Pozabljeno geslo

O portalu >> Oglaševanje >> Povezave >> Pišite nam >> Kazalo